mg_marvelr_dk_hero_campaign_desktop_1920x800

Marvel R

Price Icon
279.999 kr.
Priser fra
MG_Icons_Grid_Electric_Big_White
Op til 402 km
Rækkevidde (WLTP)
MG_Icons_Grid_Wifi_Big_White
MG iSMART
Connectivity System
MG_Icons_Grid_Fastcharge_Big_White
4,9 sek.
Fra 0-100 km/t

MARVEL R-forbrug: 194,1-209 wh/km ved blandet kørsel*. Rækkevidde: Op til 402-370 km (WLTP)*. CO₂: 0 g/km under kørsel. Mulighed for DC-hurtigopladning: Op til 92 kW fra 30-80% på ned til 30 min. (ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc.) Batteri: 69,9 kWh. Omkostninger til ladeløsning og installation kan forekomme. Grøn ejerafgift: 390,- / halvårlig. Modellen er vist med ekstraudstyr. *Forbrug og rækkevidde påvirkes af bl.a. kørestil, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Marvel R

Rummelig, luksuriøs og kompakt SUV

MG MARVEL R Electric er en rummelig, luksuriøs og kompakt SUV med plads til hele familien. Tilegnet europæiske bilister, der værdsætter design, luksus og ydeevne. MG MARVEL R Electric er en del af vores anden generation af 100% elektriske modeller.

DESIGN

Futuristisk udtryk

Et nyt, intelligent elektrisk designkoncept er integreret i MG MARVEL R, og både eksteriør og interiør har fået en omfattende en opgradering.

  Coupé karrosseritype

  Det lave tag og de elegante C-søjler giver bilen et meget dynamisk look både foran og bagpå bilen. Dette giver karrosseriet en fremadstræbende fremtoning, så bilen fremstår mere iøjnefaldende.

  Kurvet hoftelinje

  Hele hoftelinjen kurver jævnt og elegant med et dobbelt buet design på skærmkasserne i begge sider. Enkle og raffinerede designelementerne, der giver en sømløs oplevelse med bilen.

  LED-lysbånd

  Et beroligende, smalt lysbånd gennemstrømmer hele frontens bredde, før det indsnævres.

  Integreret matrixforlygte

  Designet er inspireret af stjernekrigsfartøjer med to lysstriber integreret i rektangulære moduler. Forlygterne har en helt ny sub-light-udformning.

  Pilformet baglygtebånd

  Et lysbånd gennemstrømmer på tværs af bagenden på bilen og fremhæver bilens bredde. På indersiden af baglygterne bryder et pilformet "fjer"-design sig frem, der med sit retningsbestemte design leder opmærksomheden mod logoet i midten.

mg_marvel-5640-Edit-web
mg_marvel-5779-Edit-web (1)
mg_marvel-5484-Edit-web
mg_marvelr_matrix_headlamp
mg_marvelr_arrow_taillight_belt
RÆKKEVIDDE

Tryg kørsel

Banebrydende elbilsteknologi sikrer dig maksimal rækkevidde og maksimale præstationer.
402 km
WLTP-rækkevidde
34% forbedring af batteridensiteten
Stort batterimodul med battericeller
Hair-pin motor med 2-trins gearkasse
Effektiv kørsel
mg_marvelr_exterior_desktop_950x600
PERFORMANCE

Afbalanceret power

Hurtig acceleration er ikke det eneste MG Marvel R har at byde på. Takket være det sporty chassisdesign og kalibreringen af undervognen får du masser af køreglæde.

  "Tri-motor AWD"

  Med tre elmotorer og en kombineret ydelse på 288 hk og 665 Nm accelererer MG MARVEL R fra 0-100 km/t på kun 4,9 sek. Sæt køreindstillingerne til Sport+ og du er klar til en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

  "iBoosters"

  iBooster kan sikre bremseeffekten i forskellige situationer med hurtigere respons. Den kan også forbedre køreoplevelsen med forskellige pedalindstillinger.

  "Sporty chassis"

  Hele undervognen er kalibreret af det tyske ingeniørteam. Underrammen består af aluminium, som reducerer vægten effektivt og forbedrer køreegenskaberne og komforten. En 50:50-vægtfordeling mellem for- og bagende er også perfekt til kørsel gennem sving.

mg_marvelr_trimotor_awd_500x500
mg_marvelr_ibooster_500x500
mg_marvelr_sporty_chassis_500x500

  Elmotorer

  Alle elmotorerne på MG MARVEL R bruger teknologi med hairpin-viklinger, som er op til 30 % mere effektiv end traditionelle konstruktioner. De to bageste motorer fungerer uafhængigt for at sikre maksimal effektivitet.

  Elmotorer

  Alle elmotorerne på MG MARVEL R bruger teknologi med hairpin-viklinger, som er op til 30 % mere effektiv end traditionelle konstruktioner. De to bageste motorer fungerer uafhængigt for at sikre maksimal effektivitet.
mg_marvelr_electric_motor_gallery_tablet
mg_marvelr_electric_motor2_gallery_tablet kopier

  Stort batterimodul med battericeller

  MG Marvel R er udstyret med et stort batterimodul med battericeller, hvilket øger både energitæthedsvolumenen og energitæthedsvægten, så du får længere rækkevidde.

  Opladning

  Foruden batterikapaciteten er ladekapaciteten også blevet forbedret. En indbygget 3-faset 11 kW-oplader understøtter lynopladning med vekselstrøm, og en ladeeffekt på op til 90 kW ved DC ladning gør det muligt at oplade batteriet fra 10-80% på ca. 40 min.

  2-trins gearkasse

  Den bageste motor er knyttet til 2-trins gearkassen. Når bilen kører med høj hastighed, kan gearkassen skifte til højhastighedsgearet for at øge effektiviteten.

  Aircondition med varmepumpe

  Sammenlignet med normalt klimaanlæg med Positive Temperature Coefficient-aircondition (PTC), kan aircondition med varmepumpe forbedre energieffektiviteten med op til 50%, så du kan køre med større selvsikkerhed om vinteren.

mg_new_zsev_performance_batterysystem_500x650
mg_frontpage_videothumb_marvelr_charging_1160x700
mg_marvelr_ismart_tablet
mg_marvelr_interior_seat_ventilation_1920x1080
KOMFORT

Premium interiør

Synligt eller ikke synligt – kvaliteten er altid høj.

Bose® lydsystem*
9 højtalere
Virtuel pedal
Elektrisk bagklap
Dellædersæder
Med ventilation i forsæder**
mg_marvelr_interior_desktop_960x650

  Slim Air-luftdysere

  Du kan se frem til et ultralangt, skjult luftdysedesign på 900 mm, som er integreret i midterkonsollens design og omfatter fire sæt intelligent elektrisk-regulerede ventilatorer, der kan styre blæservinklen i forhold til temperaturændringer. Derudover sørger et luftrensningssystem for at bortfiltrere skadelige partikler inklusive alle former for pollen og visse vira, så luften i kabinen er sund at indånde.

  Elektrisk bagklap med virtuel pedal

  Du skal blot bevæge din fod tæt på den virtuelle pedal under bagklappen, så bagklappen åbnes.

  Panoramasoltag

  Lad den friske luft gennemstrømme kabinen og mærk solen på din hud ved at åbne for panoramasoltaget – hvor end du er på vej hen.

  Fremragende NVH-egenskaber

  95 % dækket af NVH (støj, vibrationer og hårdhed) lydisolerede materialer inklusive 2-lags akustikglas. Når der er stille, er det som at være i en stille koncertsal. Når musikken først spiller, vil lyden give dig den ultimative køreglæde.

  Ambientbelysning

  Tilpas atmosfæren i kabinen til din personlighed. ”Aurora"-ambientbelysningen med 64 farver kan tranformere atmosfæren og pulsere i forhold til rytmen i musikken.

mg_marvelr_slim_air_vents
mg_marvelr_virtual_pedal
mg_marvelr_panoramic_sunroof
mg_marvelr_nvh_performance
mg_marvelr_ambient_light

Bose® lydsystem

Bose®-teamet har brugt deres professionelle viden og evner til at udføre en omfattende analyse af kabinen i MG MARVEL R. Teamet gennemførte blandt andet præcise analyser, som test af lydeffekter og tilpasning af lydbalancen med henblik på at skabe en koncertoplevelse i bilen, så du og dine medpassagerer i bilen virkelig kan mærke musikken.*

Velkomst mode

Den fremragende oplevelse starter fra det øjeblik, hvor du nærmer dig bilen. De skjulte dørhåndtag viser sig, og sædet indtager sin køreposition, når tændingen tilsluttes.

Premium sæder

Sæderne er betrukket i Bader Nappalæder og er udført i et sporty design med både varme- og ventilationsfunktioner**. Vægtfordelingen på sædet er forbedret ved hjælp af en lodret skumfyldningsteknologi med dobbelt hårdhed.

TEKNOLOGI

Digitalt cockpit

Komplet digitalt og opkoblet for en bedre køreoplevelse og intelligent interaktion.

19,4" touch skærm

Hele skærmen er fremstillet af Corning Gorilla Glass med virtuelle og fysiske knapper på skærmen, hvilket gør betjeningen sikker og mere effektiv.

12,3" digital instrumentenhed

Tre forskellige områder viser alle de nødvendige informationer, som du har brug for. Eller tilpas skærmens widgets efter dine behov.

Trådløs opladning

Slut med kabler. Oplad din smartphone trådløst.

SIKKERHED

Omfattende tryghed

MG MARVEL R har fået nye sikkerhedsfeatures til fordel for din og dine passagerers sikkerhed.

  Batterisikkerhed

  Hele batteripakken har gennemgået strenge sikkerhedstests. Efter forskellige typer kollisioner fra alle vinkler afbryder batteripakken højspændingen i løbet af millisekunder, så batterisikkerheden er i top, og risikoen for brand undgås.

  Karrosseristruktur i topklasse

  Strukturen er blandt de stiveste i verden, men alligevel let. Mere varmeformet stål, aluminiumslegeringer og andre kompositmaterialer anvendes for at sikre styrken og den lave vægt på karrosseriet.

  7 airbags

  Nogle gange kan ulykker ikke undgås, men takket være MG MARVEL R-modellens stive karrosseristruktur og syv airbags (inklusive sideairbag på indersiden af forsædet) er du og dine medpassagerer i bilen maksimalt beskyttet mod alvorlige kvæstelser.

  Adskillige kameraer

  Adskillige sensorer og kameraer, der rækker ud over synsfeltet, yder sikkerhed både for dig i bilen og for andre udenfor bilen.

mg_marvelr_batterysafety
mg_marvelr_body_structure
mg_marvelr_passive_safety
mg_marvelr_multiple_cameras

MG Pilot sikkerhedssystemer

MG Pilot i MG MARVEL R omfatter også de nyeste features: Fastholdelse af vognbane (ELK) og Træthedsovervågning (DWS). Sammen med den nyeste hardware kan alle funktionerne forebygge og forhindre potentielle ulykker og give mulighed for delvist autonom kørsel.


Videoen er udelukkende til illustration af MG Pilot's sikkerhedssystemer.
MG iSMART

Det helt nye opkoblingssystem

MG iSMART* er et intelligent netværkssystem, som integrerer bil-, internet- og brugerkommunikation. Er du klar til at blive koblet op til fremtiden?

Download i App Store her.
Download i Google Play her.

mg_marvelr_ismart_after1
PRAKTISK

Mere end smart

Foruden de fremragende præstationer byder MG MARVEL R også på alsidighed, så du kan medbringe alle dine ting – hvad enten det er på de daglige køreture eller på en weekendtur.

  Forreste og bagerste bagagerum

  Bagagerumsvolumenen er 357 l, og bagagerumsåbningen er kæmpestor, så du nemt kan læsse bagagerummet. Bagsædet er et 60:40-splitbagsæde, og når sæderne er klappet ned, får du en bagagerumsvolumen på maksimalt 1.396 l. Opbevaringsrummet under frontklappen har en volumen på 150 l*. Der kan du anbringe alt fra bilens ladekabler til din dokumentmappe – eller en 24” kuffert.

   

  750 kg anhængervægt

  MG MARVEL R har en godkendt anhængervægt på 750 kg, så du kan medbringe alt det, du har brug for.

  Vehicle to load (V2L)***

  Vehicle to load (op til 2.200 W) gør MG MARVEL R endnu mere praktisk, så du kan bruge strømmen fra batteriet i dagligdagen.

  ** V2L-adapter skal tilkøbes (giver mulighed for at anvende MG MARVEL R Electric som 220 V-strømkilde via opladningsstikket)
mg_marvelr_truck_down
mg_marvelr_towing_capacity
mg_marvelr_towing_vehicle2load

Masser af plads i kabinen

Udnyt kabinepladsen fuldt ud med 5 USB porte, 8 drikkevareholdere og et stort opbevaringsrum under den flydende midterkonsol. Den bageste del af kabinen er rummelig med indstilleligt bagsæde og opbevaringsrum i armlænet.

MG MARVEL R Electric

Udstyrsvarianter
mg_marvelr_electric_luxperf_betongrey
Comfort
MG MARVEL R
 • 19" alufælge
 • Varmepumpe
 • Parkeringssensor i for og bag
 • Elektrisk justerbare spejle
 • Soltag
 • Trådløs telefonopladning
 • Automatisk nedblændet bakspejl
 • 2-zonet klimaanlæg med aircondition
 • Sædevarme
Se alle specifikationer
mg_marvelr_electric_luxperf_betongrey
Luxury
MG MARVEL R
 • 19" alufælge
 • Dellædersæder
 • Varme i forsæder
 • 360° kamera
 • Elektrisk bagklap m. virtuel pedal
 • Trådløs telefonopladning
 • Automatisk nedblændet bakspejl
 • Ambient belysing
Se alle specifikationer
mg_marvelr_electric_pebbleblack
Performance
MG MARVEL R
 • 19" alufælge
 • Tri-motor AWD
 • Bose® Premium lydanlæg
 • 9 højtalere
 • Brunt Alcantara-interiør (tilkøb)
 • 12,3" virtuel instrumentering
 • Panoramasoltag
Se alle specifikationer

Med MG MARVEL R Electric bliver du forkælet med førsteklasses teknologier og sikkerhedssystemer – få et samlet overblik i brochuren:


* Modelafhængigt udstyr.
** Ventilation i forsæder frafalder ved valg af Brunt Alcantara-interiør til MARVEL R Performance.
*** V2L-adapter skal tilkøbes (giver mulighed for at anvende MG MARVEL R Electric som 220 V-strømkilde via opladningsstikket)

Modellen er vist med ekstraudstyr.
Statiske billeder og videoer, der anvendes af modellen her på siden, er vist med ekstraudstyr.

DISCLAIMER:
På www.mgmotors.dk kan biler af mærket MG samt bilrelaterede produkter bestilles/købes. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, eventuelle prisstigninger. Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og vises inkl. moms og andre afgifter. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure og afgiftsændringer.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.