Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål til din MG? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om MG her.
mg_faq_cover_desktop

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til din MG, eller overvejer du at købe? Find svar på alt fra spørgsmål om køb og privatleasing til forsikring og trækkraft. Vi har samlet en række af de oftest stillede spørgsmål om MG, så du let kan finde svar på dine spørgsmål her.

Generelt om din MG

Kan jeg forsikre min MG hos jer?

Ja, det kan du. Book en salgsrådgiver og hør mere om forsikring: Book salgsrådgiver.

Kan jeg få træk på min MG?

Ja, du kan både købe det i selve bestillingsprocessen, eller du kan vælge at tilkøbe det via Tilbehørsshoppen.

Hvor bliver min MG produceret?

Bilerne bliver produceret hos MGs moderselskab, SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), som er Kinas største bilproducent.

Har MG reservedelslager i Danmark?

Ja, MG har to centrallagre i Danmark, som sikrer, at du kan få leveret dine reservedele så hurtigt som muligt. Derudover har MG et centrallager i Holland, hvor MGs europæiske hovedkontor også ligger.

Oprettelse af garanti på importerede biler

Du skal henvende dig direkte til en autoriseret MG Brand Store for at få en importeret MG bil oprettet i det danske garantisystem. Ved henvendelsen skal du medbringe bilens oprindelige service/garantihæfte og/eller anden form for dokumentation for korrekt og rettidig vedligeholdelse. Herefter vil den lokale autoriserede MG Brand Store indsende relevant dokumentation til MG Motor Danmark og bilen vil blive oprettet i det danske garantisystem.

Bemærk: Indsendelse af dokumenter MG Motor Danmark er ikke det samme som en fortsat fabriksgaranti. Fortsat fabriksgaranti er betinget af korrekt og rettidig vedligeholdelse i hele bilens garantiperiode. Er der fejlet i forhold til korrekt og rettidig vedligeholdelse, vil bilen blive oprettet i det danske garantisystem, men er ikke omfattet af MGs fabriksgaranti. Endvidere er det vigtigt at holde sig for øje, at det er de regler og betingelser, som bilen er solgt under i det oprindelige land bilen er solgt fra i første omgang, som er gældende for bilens fabriksgaranti. Ved oprettelse af en importeret bil i garantisystemet vil der blive påregnet håndteringsgebyr for håndteringen.

Farve/ lak

For at få den bedste oplevelse og holdbarhed samt sikre, at din MG står skarpt i hele bilens levetid, er det vigtigt, at lakken vedligeholdes korrekt.

Værd at vide omkring MG's lakgaranti

MG's lakgaranti dækker fremstillings- og materialefejl på bilens lak, men MG's lakgaranti dækker ikke følgende:

 • Ændringer af lakkens glans.
 • Ændringer af lakkens nuance.
 • Nuanceforskelle i farve eller glans som følge af reparation af trafik skade eller anden reparation, herunder også reparation af bilen under bilens lakgaranti.

*Hvis du har valgt en farve med en mat lakering, skal den vedligeholdes lidt anderledes end en konventionel blank lakering. MG anbefaler derfor, at du følger nedenstående gode råd til vedligeholdelse af din MG.

Sådan vasker du din MG med mat lakering

 • Vask bilen med rigeligt, rindende vand og en blød mikrofibervaskehandske eller en blød mikrofiberklud. Tør bilen forsigtigt af efter endt vask med en mikrofiberklud.
 • Er der kraftig tilsmudsning eller plamager af skidt, skal disse skylles af bilen med rent, koldt vand inden bilen vaskes.
 • Vask ikke bilen med varmt vand.
 • Vask ikke bilen i direkte solskin.
 • Brug kun en autoshampoo beregnet til matte autolakker.
 • Brug aldrig autoshampoo indeholdende voks.
 • Vask aldrig bilen i en vaskehal, der benytter børster.
 • Vask aldrig bilen i en vaskehal, der benytter damp/hedvandsrenser.
 • Vask aldrig bilen i en vaskehal, der påfører voks.
 • Brug aldrig højtryksrenser eller lignende på bilen.
 • Brug aldrig voks på bilen.
 • Brug aldrig poleremidler på bilen.

Fjern straks forureninger, som eksempelvis fugleklatter og lignende når disse opdages. Fjern disse forureninger, også selv om resten af bilen ikke umiddelbart trænger til vask.

 

Følg altid MG´s anvisninger om vedligeholdelse af bilens lak. Disse findes i bilens instruktionsbog.

Såfremt du har spørgsmål til MG´s lakker, er du altid velkommen hos din lokale autoriserede MG-forhandler. Du finder dem her: www.mgmotors.dk

Køb & privatleasing

Hvordan og hvornår får jeg min nye MG?

Sammen med din salgsrådgiver finder du en afhentningsdato, hvor det passer dig bedst at hente din nye MG ZS EV eller MG EHS Plug-in Hybrid.

Hvad med min byttebil?

Vi giver gerne en pris på din byttebil, og den vil kunne indgå i dit køb af en ny MG ZS EV eller MG EHS Plug-in Hybrid. I kurven kan du krydse af, at du gerne vil have et bindende tilbud på din byttepris – her vil du skulle indtaste nummerplade og antal kørte kilometer.

Hvordan og hvornår betales restbeløbet?

Restbeløbet betales inden levering – og skal betales via bankoverførsel.

Kan jeg finansiere min MG hos jer?

Ja, det kan du. I kurven kan du vælge finansiering som betalingsmulighed. Når du har betalt depositummet og har modtaget en kvittering, vil en salgsrådgiver kontakte dig med et finansieringstilbud.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.