MG4 XPower with extra dimension

MG4 Electric

199.999 kr.
Priser fra
MG_Icons_Grid_Electric_Big_White
Op til 500 kg
Anhængervægt
MG_Icons_Grid_Recharge_Big_White
Oplad 10~80%
på ned til 26-40 min.
MG_Icons_Grid_Cruisecontrol_Big_White
350-520 km
Rækkevidde (WLTP)

Forbrug MG4: 165-187 wh/km. Rækkevidde: Op til 350-520 km. CO₂: 0 g/km under kørsel (WLTP). Mulighed for DC-hurtigopladning: Op til 88-144 kW, fra 10-80% på ned til 26-38 min. AC-ladehastighed: 3,7-11 kW til 0-100% på ned til 7-14 timer. (ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc.) Grøn ejerafgift: 390,- / halvårlig.

MG4 Electric

Energisk, smidigt design

MG4 Electric er legesyg og funktionel, kompakt, men alligevel rummelig, og således den fremtidsorienterede løsning. Det er en bil, som giver alle mulighed for at træde ind i universet med ren elektrisk mobilitet.

Udvendigt design

MG4-modellens markante design er meget iøjnefaldende. Det udtrykker sportsligt design. Resultatet er en model fyldt med detaljer.

  Iøjnefaldende front

  Skarpe og markante LED-forlygter kombineret med uforglemmelige blinklys skaber et sportsligt og sprudlende overordnet indtryk.

  Bagende i flere lag

  Det futuristiske design bagpå er uforglemmeligt. Højtplaceret stoplys i lagdelt design, spoiler med dobbelt vinge, LED-baglygter og en stødfanger med defuser nederst skaber samlet set dette unikt kunstneriske udtryk.

  Aerodynamisk tag

  Taglinjen svæver smukt bagud og forlænger bilens linjer. Bagspoileren er placeret direkte i luftstrømmen, så den sikrer maksimal aerodynamik, energi og smidighed på vejen.

  Højteknologiske forlygter

  Dagskørelys med 28 LED’er definerer klart bilens design. Og tre sæt nær- og fjernlys i hver side (hver især med deres egne markante lag) sikrer en mere kraftig lyseffekt om natten. I kombination med 36 vertikale LED-blinklys skaber det en helt igennem imponerende lysoplevelse.

  Kraftfulde baglygter

  Krydsformede cygnus-dekorlygter skaber sammen med de horisontale, intense baglygter (består af 172 LED'er) dette unikke og eksklusive designlook og udtryk.

5. SHOT 2-9703-Edit
MG_4_Dynamisk_19_high_res
028A4641
MG4 Front
MG.034_1.STUDIO.PR

Interiørdesign

Less is more. Dette enkle, brugervenlige interiørlayout skaber en atmosfære, der tager udgangspunkt i ren teknologi.

  Enkelt, men avanceret instrumentpanel

  Et instrumentpanel, hvis design er let, tyndt, fri for komplekse detaljer og med fokus på maksimal plads. Materialer i høj kvalitet med avancerede installationsteknikker understreger MG4-modellens stræben efter enkelhed, teknologi og kvalitet.

  Svævende midterkonsol

  En svævende midterkonsol frigør plads, samtidig med at den integrerer yderligere funktionalitet på en enkel og effektiv måde.

  Rat med to eger

  4-vejs indstilling med intuitivt, minimalistisk design med fokus på primære funktioner

Enkelt, men avanceret instrumentpanel
Svævende midterkonsol
Rat med to eger
1920×900 Thude

Bedre Performance, Mere sjov

MG4 XPOWER - kør med stil, kør med lyd og lad verden være dit publikum.

Det er din scene, og du er stjernen. Oplev køreglæde som aldrig før, hvor musik og ren energi forenes på vejen.
Bedre performance_1160_600

  Firhjulstræk (AWD)

  Behersk vejen med fuldtids dynamisk firehjulstræk, der giver dig bedre håndtering og stabilitet i kurverne og en mere behagelig køreoplevelse.

  Dual-Motor

  Med en motor til at drive baghjulene og en anden til at drive forhjulene tester MG4 Electric XPOWER grænserne med en maksimal effekt på 320kW og et maksimalt drejningsmoment på 600 Nm. Du bliver nødt til at opleve det for at tro det.

  Iøjnefaldende design

  Skabt med misundelse for øje, ser MG4 Electric XPOWER lige så godt ud, som den præsterer.

  Launch Control

  Aktivér XPOWER i Sportstilstand, og du vil opleve en enestående acceleration, nå 100 km/t på kun 3,8 sekunder.

  Alcantara® Materialer

  Eco-Alcantara® materialer forbedrer MG4's interiør – det giver en eksklusiv følelse, kun tilgængelig i MG4 Electric XPOWER Edition.

  Hunter Green

  En helt ny eksklusiv farve kun til MG4 Electric XPOWER.

  Sporty kaliber & 18” fælge

  Kontrollér vejen med stil med forbedret vejstyring og bremsepræstationer.

MG4 EV XPOWER Battery 1600
MG4 EV XPOWER Battery 1600
Dsktop Iøjnefaldende design
Dsktop Launch Control
Dsktop Alcantara
Dsktop Hunter GReen
Desktop Wheel
Byg din MG4 XPOWER

MG4 Electric XPOWER

Køb
Leasing
Priser fra
299.999 kr.
Leasingpriser fra
4.195 kr./md.
Udbetaling
9.995 kr.
En smidig, elektrisk hatchback, der er udstyret med masser af fantastiske kørselsfunktioner og intelligent teknologi.
10,25" touchskærm iSMART
18” alufælge
Aktiv lukning af luftspjæld
MG4 Electric
XPOWER
MG_Icons_Grid_Electric_Big
18"
Alufælge
MG_Icons_Grid_Recharge_Big
Oplad 10~80%
på ned til 26 min
MG_Icons_Grid_Cruisecontrol_Big
435 hk
0-100 km/t på 3,8s

Fremragende performance

Baghjulstræk og en kraftfuld motor, som tilbyder det overskud, du har brug for i alle kørselssituationer.

  Baghjulstræk

  MG4 Electric har et design med fokus på baghjulstræk, som sikrer den perfekte vægtfordeling og imponerende proportioner. Det er en smidig og adræt køreoplevelse (et dynamisk udtryk, selv når bilen holder stille). Dette baghjulstræk danner grundlaget for stærke køreegenskaber og muliggør en ideel vægtfordeling mellem for- og bagende. Kørsel i sving er en leg takket være ekstra vejgreb under almindelige kørselsforhold.

  Elmotor med en ydelse på op til 245 kW

  Med en ydelse på op til 245 kW og et rent drejningsmoment på op til 350 Nm accelererer MG4 Electric fra 0-100 km/t på under 8 sekunder.

  Energigenvinding i tre niveauer

  MG4 modellens system til genvinding af kinetisk energi (KERS) omfatter tre niveauer: let, moderat og kraftigt. Løft foden fra speederen, hvorefter bilen sænker hastigheden, genvinder energi og returnerer denne til batteripakken. Dette maksimerer effektiviteten og kontrollen, hvilket i sidste instans gør bilen nemmere at køre.

   

  Præcist styretøj

  Chassiset tilbyder en ekstraordinær grad af styrepræcision, smidighed og affjedringskomfort. Dette sikrer hjulophænget foran med foraksel med svingarm, en omhyggeligt designet 5-leddet bagaksel plus præcis koordination fra alle komponenter.

  50:50-vægtfordeling mellem for- og bagende

  En underramme, der er fremstillet i aluminium, reducerer effektivt vægten og forbedrer køreegenskaberne og komforten. 50:50-vægtfordelingen mellem for- og bagende og det lave tyngdepunkt sikrer perfekte køreegenskaber i selv de skarpeste sving.

  5 køreprogrammer

  MG4 Electric tilbyder fem forskellige køreprogrammer, som omfatter Normal-, Eco-, Sport-, Snow- og Custom-køreprogrammerne. Alle køreprogrammer sikrer dig en bedre køreoplevelse, uanset vejforhold.

Baghjulstræk
Elmotor med en ydelse på 150 kW
Energigenvinding i tre niveauer
Præcist styretøj
Front Load
5 drive modes

Sikkerhed først

Avanceret bremsesystem fra Continental. Gør din kørsel mere sikker

  Bremseskiver ved alle hjul

  MG4 er udstyret med det nyeste Continental-bremsesystem og bremseskiver ved alle hjul, hvilket på perfekt vis modsvarer dens sportslige temperament. Ved kraftig deceleration i vådt føre betyder dette en kortere bremselængde, fra 66 km/t til 0 km/t helt ned til 19 m.

  Dæk med lav rullemodstand

  MG4 Electric er udstyret med 17” Continental PCC-dæk med lav rullemodstand, så den kan køre over lange strækninger, hvilket ikke kun er til fordel for miljøet, men også sænker driftsomkostningerne.

  Passiv sikkerhed

  Takket være MG4-modellens karrosseristruktur med høj styrke, pålidelige batteribeskyttelsesteknologi og seks airbags opnår personerne i bilen maksimal beskyttelse mod alvorlige kvæstelser.

Low Center Gravity
Low Resistance Tires
Passive Safety

Intelligent teknologi

Ingen grund til at betale ekstra for nyttige features såsom adaptiv fartpilot og køassistent. Betragt disse features som standardudstyr fra nu af, og nyd den bekvemmelighed, som den intelligente teknologi medfører.

Standardudstyr på alle modeller

Adaptiv fartpilot og køassistent samt andre automatiserede kørselsfunktioner kan hjælpe dig med at undgå stress på travle veje.

1920×900 MGpilot

Teknologi

En digital instrumentenhed og svævende touchskærm. Det er en avanceret, højteknologisk følelse, når du sidder i bilen.

  7” svævende digital instrumentenhed

  Den digitale instrumentenhed med en 7” full-LCD-skærm og et digitalt display med alle nødvendige oplysninger.

  Styring med touchskærm

  En svævende touchskærm på 10,25” med reduceret refleksion gør det nemmere at aflæse informationer selv i klart solskinsvejr.

   

  Apple CarPlay / Android Auto*

  Hold dig opkoblet med Apple CarPlay eller Android Auto, når du er på farten. Overfør alle features fra din telefon direkte til din bils centrale touchskærm.

  *Bilen er forberedt til Android Auto

7” svævende digital instrumentenhed
Styring med touchskærm
960×650 Carplay
MG iSMART

Det helt nye opkoblingssystem

MG iSMART* er et intelligent netværkssystem, som integrerer bil-, internet- og brugerkommunikation. Er du klar til at blive koblet op til fremtiden?

Download i App Store her.
Download i Google Play her.

Ismart 1160600

Rækkevidde

Med MG4 er du klar til en lang køretur med en estimeret rækkevidde på op til 520 km iht. WLTP. Med et avanceret batteristyringssystem sikrer dette en stabil og effektiv rækkevidde i koldt klima.

  Kom hurtigt videre på farten

  MG4 muliggør lynopladninger fra 10 % til 80 % på ned til 26 min. eller ved maksimalt 144 kW, afhængigt af den valgte variant.

  3-faset AC-opladning er tilgængelig på flere varianter af MG4 Electric, så du kan lade din bil helt op i løbet af natten.

  Aktivt kørespjæld

  AGS styrer og justerer luftstrømmen for at forbedre bilens aerodynamik og termostyring. Under almindelige kørselsforhold er spjældene lukket for at reducere energiforbruget, udvide rækkevidden på eldrift og for at forbedre den termiske og akustiske komfort. Smart, ikke?

Lynladning MG4
Front Grill

Batteriydelse

Den innovative liggende udformning af batteripakken reducerer højden til 110 mm, hvilket er lavere end hvis batteripakken står lodret. Dette skaber mere kabineplads til både fører og passagerer.

  One-Pack-batteri

  Det innovative One-Pack-batteridesign er kun forskelligt i højden. Batterierne med en ydelse på mellem 51-77 kWh opnår brancheførende niveauer på 110 mm, så de udnytter batteripladsen helt, og samtidigt forbedrer udnyttelsesgraden.

  Forvarmning af batteriet

  Denne funktion forbedrer din bils effektivitet i koldt klima. Når du skal oplade bilen, opvarmes batteriet aktivt for at forbedre opladningseffektiviteten.

MG4 Batteri
Batteri Forvarmning MG4

Praktiske egenskaber

MG4 Electric tilbyder dig et rummeligt interiør og mange forskellige features, så selv de lange køreture føles som en leg. Prøv det selv - book en prøvetur allerede nu.

Rummelighed

Med en fuldt elektrisk opdatering af platformen og en lang akselafstand på 2.705 mm tilbyder MG4 Electric overraskende rummelighed. Der er plads til alt det, du har behov for at transportere i forbindelse med hverdagsture, så alle medlemmer af familien tilgodeses. Med sit slanke crossover hatchback-design er du klar til start.

  Rummelig kabine

  MG4 Electric-modellens eksteriør er kompakt og raffineret, men den rummelige kabine har plads til en familie på 5 medlemmer, så du bliver overrasket over rummeligheden.

  Nedfældelige 60:40-bagsæder gør udnyttelsen af pladsen endnu mere effektiv.

  Plads i kabinen

  Når plads er afgørende, får du det maksimale ud af bilens geniale opbevaringsløsninger, som alle er designet til ryddelig opbevaring af dine ejendele.

  Dobbelt bagagerum

  Du gættede det! Intet er mere tilfredsstillende end lagdelt opbevaringsplads med flere opbevaringsmuligheder.
  MG4 Electric tilbyder op til 986 liter bagagerumsplads.

MG4 Rummelig kabine
MG4 Plads i kabinen
Dobbelt Bagagerum

Komfort

Forår, sommer, efterår, vinter - vi er sikre på, at du vil føle dig helt hjemme, når du sætter dig ind i MG4 Electric.

  Airconditionanlæg med varmepumpe

  Med et varmepumpesystem udvider MG4 Electric din MG4-models rækkevidde på en opladning markant, når vejret bliver koldt.

  Varmefunktioner

  MG4 Electric-modellens justerbare sæder og rat kan opvarmes for bekvemmelighedens skyld.

  Luftrensningssystem

  MG4-modellens luftrenser sikrer dig ren og frisk luft under hele køreturen.

Varmepumpe
MG4 sædevarme
MG4 luftrensningssystem

  V2L (Vehicle to load)

  Med en maksimal ydelse på 2.200 W er MG4 Electric klar til at oplade enhver ekstern enhed med alle de ekstra USB-porte, du med rette forventer i denne bil.

  *V2L-adapter skal tilkøbes (giver mulighed for at anvende MG4 som 220 V-strømkilde via opladningsstikket)

  360-graders kamera

  Denne funktion tilbyder en bred vinkel, så du nemt kan parkere din MG4 Electric.

  Opladning

  Med alle de ekstra USB-porte betyder det, at du kan oplade dine enheder, når du er på farten.

  Anhængervægt

  Med en anhængervægt på 500 kg  kan du transportere alt det, du har behov for i en lille anhænger.

  Nøglefri adgang

  Nøglefri adgang og start uden tryk på en knap for din sikkerhed og bekvemmelighed. Ro i sindet tilbyder MG4 Electric som standard.

960×650 V2L MG4
960×650 360 kamera MG4
MG4 Trådløs opladning
MG4 anhængertræk
MG4 Nøglefri Adgang

MG4 Electric

Udstyrsvarianter
MG4 Nordic Edition
Nordic Edition
MG4 Electric
 • Op til 350 km rækkevidde
 • Maks. AC ladeeffekt på op til 3,6 kW
 • Maks. DC ladeeffekt på op til 88 kW
 • Anhængervægt på op til 500 kg.
 • 17" alufælge m. aero-hjulkapsel
 • 10,25" touchskærm iSMART Lite
 • V2L (Vehicle to load) afladning (Adapter skal tilkøbes)
Se alle specifikationer
MG4 Luxury MY23
Luxury
MG4 Electric
 • Op til 435 km rækkevidde
 • Maks. AC ladeeffekt på op til 11 kW
 • Maks. DC ladeeffekt på op til 140 kW
 • Anhængervægt på op til 500 kg.
 • 18" alufælge m. aero-hjulkapsel
 • Varmepumpe
 • Fuld sikkerhedspakke
Se alle specifikationer
MG4 Trophy Extended Range
Trophy Extended Range
MG4 Electric
 • Op til 520 km rækkevidde
 • Maks. AC ladeeffekt på op til 11 kW
 • Maks. DC ladeeffekt på op til 144 kW
 • Anhængervægt på op til 500 kg.
 • 18" alufælge m. aero-hjulkapsel
 • Varmepumpe
 • Automatisk klimaanlæg
 • Fuld sikkerhedspakke
 • LED-forlygter
Se alle specifikationer
XPOWER png
XPOWER
MG4 Electric
 • Op til 385 km rækkevidde
 • Maks. AC ladeeffekt på op til 11 kW
 • Maks. DC ladeeffekt på op til 140 kW
 • Anhængervægt på op til 500 kg.
 • 0-100 km/t på 3,8 sek.
 • Sporty kaliber og 18” alufælge
 • Varmepumpe
 • Automatisk klimaanlæg
 • Fuld sikkerhedspakke
 • Alu sportspedaler
 • Track Mode Display
 • Launch Control
 • XDS Elektronisk differentiale system
Se alle specifikationer


* Modelafhængigt udstyr. Modellen er vist med ekstraudstyr. Statiske billeder og videoer, der anvendes af modellen her på siden, er vist med ekstraudstyr.  DISCLAIMER: På www.mgmotors.dk kan biler af mærket MG samt bilrelaterede produkter bestilles/købes. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, eventuelle prisstigninger. Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og vises inkl. moms og andre afgifter. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure og afgiftsændringer.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.