mg_ehs-0162-Edit_desktop

EHS Plug-in Hybrid

Price Icon
299.999 kr.
Priser fra
MG_Icons_Grid_Electric_Big_White
Op til 52 km
Elektrisk rækkevidde
MG_Icons_Grid_Pindrop_Big_White
MG Pilot
Førerassistentteknologi
MG_Icons_Grid_Dashboard_Big_White
258 hk
0-100 km/t på 6,9 s

MG EHS Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 55,2 km/l (WLTP)* ved blandet kørsel. Elektrisk rækkevidde: Op til 52 km (WLTP)*. CO₂: 43 g/km under kørsel. Opladning: Op til 3,7 kW fra 0-100% på ned til 4,5 time. (ladehastighed afhænger af flere omstændigheder, bl.a. ladestander, strømforsyning til denne, udendørstemperatur etc.) Batteri: 16,6 kWh. Omkostninger til ladeløsning og installation kan forekomme. Grøn ejerafgift: 390,- / halvårlig. Modellen er vist med ekstraudstyr. *Forbrug og rækkevidde påvirkes af bl.a. kørestil, vejrforhold og ekstraudstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

MG EHS Plug-in Hybrid

MG EHS Plug-in Hybrid forfører med sit udtryksfulde og sporty look. Den rummelige kabine er fyldt med komfortable og intelligente features, som gør køreturen legende let.

Kraftfuld og dynamisk køreoplevelse

PERFORMANCE

Den højtydende kombination af motor, turbomotor samt fremragende chassiskalibrering, sikrer MG EHS Plug-in Hybrids køreglæde.

DESIGN

Dynamisk i hver en detalje

MG EHS Plug-in Hybrid har de dristige linjer og de kendetegnende designfeatures fra en fuldblods-SUV. Så står du skarpt på vejene!

Energisk & dynamisk
Design, der kan mærkes
Interaktive detaljer
Designet til touch
Sporty interiør
En medrivende køreoplevelse
interior_inline_1136x618

Digitalt cockpit

TEKNOLOGI

 Komplet digitalt og opkoblet for en bedre køreoplevelse og intelligent interaktion.

10,1"

svævende touchskærm

12,3"

digital instrumentering

Apple CarPlay & Android Auto

Smartphone opkobling

Sikkerhed i højsædet

SIKKERHED

Plug-in hybridmodellen bygger på den robuste struktur fra sin benzinvariant og er udstyret med MG Pilot samt andre sikkerhedsfeatures. Det gør din køretur både behagelig og sikker.

  Batteripakken

  Selvom batteripakken ikke er så stor som på de rene elbiler, er sikkerhedsniveauet det samme og overholder forskellige sikkerhedsprotokoller: IP67, US UL2580, EU ECE R100 EV-særlige krav, UN38.3.

  360° kamera

  Med vores 360-graders kamera er der aldrig nogen blinde vinkler, uanset situationen. Skal du svinge til højre i krydset eller bakke ind på parkeringspladsen, så hjælper kameraet med at give dig et godt overblik over eventuelle forhindringer.

  Fast struktur

  Bilens karrosseri er bygget på højstyrke- og varmvalset stål for at sikre dens styrke.

   

EHS0battery_test
PH_20201208_MG_FYWOL3356 (1)
MG_HS_New MG HS2022-Front_EHS_web
PLUG-IN HYBRID

Komfortabel kørsel

Kombinationen af den kraftfulde benzinmotor og den effektive elmotor med højt drejningsmoment betyder, at du reducerer CO2-emissionerne uden at gå på kompromis med rækkevidden.

MG_Icons_Grid_Electric_Big
Op til 52 km
Elektrisk rækkevidde
MG_Icons_Grid_Dashboard_Big
258 hk
0-100 km/t på 6,9 s
RÆKKEVIDDE
MG_HS_EU_New MG HS2022-1_EHS_web

  Lavt brændstofforbrug og CO2-udledning

  Med en meget effektiv turbomotor og hårnåles elektrisk motor, forbruger MG EHS Plug-in Hybrid kun 43 g / km CO2-emission og 1,8 l / 100 km brændstofforbrug. Batteriet på 16,6 kWh sikrer også den elektriske WLTP-rækkevidde på 52 km.

  10-trins EDU

  En 4-hastighedsgear til den elektriske motor og 6-hastighedsgear til brændstofsmotoren fungerer perfekt sammen for konstant kraftudfoldelse. Effektivitetsraten er mere end 94% og responstiden er mindre end 0,2 sekunder, så det kører helt smooth.

  Ny intelligent HCU

  Den helt nye Hybrid Kontrol Unit kan analysere energibehovet ved at genkende vejforholdende og derefter bestemme energiudgangsfordelingen samt justere batteriniveauet. Vigtigst af alt vil det aktivt lære førerens køreadfærd for at justere energifordelingen, dvs. jo mere du kører, jo mere intelligent bliver bilen. Smart, ikke?

  Avanceret Elektrisk Teknologi

  MG EHS Plug-in Hybrid arver også de avancerede EV-teknologier fra vores elektriske modeller, herunder den højt integrerede oliekølede hårnålsmotor og det aktive, væskekølede og højtydende batteri fra CATL.

MG_HS_EU_Studio_EHS_Comfort_Dover White_web
EDU
EHS chassis
MG_HS_EU_KV_EHS_web
Sikkerhed

MG Pilot

Sikkerhed er altid vores højeste prioritet, når vi designer biler. Plug-in Hybrid-modellens stive struktur og sikkerhedsfeatures som MG Pilot, sørger for, at du kommer sikkert fra A til B.

MG Pilot er førerassistentteknologien, der sørger for, at du får en sikker og komfortabel køreoplevelse.

 

KOMFORT

Indstil dig på en tur

Livet føles bedre, når du er komfortabel. Derfor er komfort afgørende, hver gang du åbner døren og læner dig tilbage i de bløde sæder i din MG EHS Plug-in Hybrid.

MG_HS_EU_EHS0178V3RGB_web

  Blødt materiale

  Mens du kører, er næsten alt, du kan røre ved i MG EHS Plug-in Hybrid blødt. Sæderne med ægte læder, det ægte læderrat og det læderbeklædte instrumentbræt sikrer, at alt føles godt.

  Masser af plads

  Rummelighed, justerbart bagsæde med kopholder, opbevaringsboks og armlæn - alt hvad du skal bruge til en behagelig køretur.

  Panorama soltag

  Åbn det bare, nyd solskinnet og lyt til fuglene, der hvisker i skoven!

  For at være helt præcis, så er det panoramiske soltag 1,19m².

  Fremragende NVH-ydeevne

  MG EHS Plug-in Hybrid er dækket af NVH lydisolerende materiale i 95%. Når det er stille, er det som at være i et koncertlokale. Når musikken spiller, vil lydbølgerne give dig den ultimative køreoplevelse.

  Luftrensningssystem

  PM2,5-filteret i MG EHS Plug-in Hybrid kan filtrere skadelige partikler, herunder alle pollen og nogle vira, for at holde kabineluften sund. Træk vejret godt ned i maven og nyd køreturen.

EHS_LUXURY interior
Rearseats1
MG_EHS_Roof_
nvh-performance_2020-12-07-174905
air-purification_2020-12-07-174926

Prøvekør MG EHS Plug-in Hybrid

 Book en prøvetur i dag. Nu har du chancen for at prøvekøre den moderne, komfortable og 100% elektriske ZS EV – Recharge Yourself.

Opladning af din MG

Hjemme & på farten

 MG er partner med Clever, så du har friheden til at lade din nye MG, når og hvor det passer dig. Det tager ca. 4,5 time at lade din MG EHS Plug-in Hybrid fra 0-80% på ladeboksen hjemme. Så er du godt kørende – hver dag.

MG_Icons_Grid_Recharge_Big
Ca. 4,5 time
Opladning fra 0-80%
Opladning
MG_HS_EU_Studio_EHS_Luxury_Iron Oxide_charging_936x600

MG EHS Plug-in Hybrid er fyldt med teknologi og sikkerhed, læs meget mere i brochuren

MG EHS Plug-in Hybrid

Udstyrsvarianter
MG_EHS_Configurator_EU_Luxury_Iron Oxide_web
Luxury
MG EHS Plug-in Hybrid
 • Alu sportspedaler
 • Panorama soltag
 • Integrerede sportssæder i kunstlæder
 • Eksklusivt konsolpanel
 • Stemningsbelysning
 • Elektrisk bagklap
 • LED lygter med højdejustering
Se alt udstyr


DISCLAIMER:
På www.mgmotors.dk kan biler af mærket MG samt bilrelaterede produkter bestilles/købes. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, eventuelle prisstigninger. Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og vises inkl. moms og andre afgifter. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure og afgiftsændringer.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.